PERSONAL

Regementsgatan 13, Slottstaden

PIZZERIA POMPEI

Vardagar 11:00 - 22:00

Lör          12:00 - 22:00

Sön         12:00 - 21:30

LUNCH 11:00-14:00

Valfri pizza + 33cl dryck 85:- (ej gourmet)

Ring och beställ på

040 26 89 45

Träffa

PERSONALEN

Vägen till framgång består inte enbart av att leverera en bra produkt. Minst lika viktigt är det med att ha trevlig och professionell  personal som får dig som kund att känna dig välkommen och väl omhändertagen. Som besökare och kund hos pizzeria Pompei kan vi garantera dig att du kommer mötas av ett leende när du kommer innanför dörrarna. 


De flesta som arbetar på pizzeria pompei har gjort detta i många år. Det är med andra ord inte omöjligt att du finner ett välbekant ansikte bakom disken även om du kanske inte besökt oss på 20 år.

Varje pizza bakas med både precision och snabbhet. Något som brukar uppskattas av hungriga matgäster.

MORGAN (BAGARE)

BORYAN (BAGARE & KÖKSCHEF)

JOAKIM (BAGARE)

JOAO (BAGARE)

MAMMA MIA (KASSA)

Dagens tips!


Ska du annordna en fest, invigning eller ett bröllop? Eller behöver du kanske hyra stolpar och staket till din restaurang eller nattklubb? Gör ett intryck på dina gäster och hyr både stolpar och vakter i Malmö hos tacticalevent.se.


Hos Tactical Event i Malmö kan du alltid hyra ordningsvakter, entrévärdar, kravallstaket, skytracker, eleganta stolpar, larmbågar och röda mattan och får det dessutom levererat och installerat! För mer info besök www.tacticalevent.se

RICHARD (MARKETING)